Consumer Perception on Food Innovation from a branding perspective

Show simple item record

dc.contributor Hanken School of Economics, Department of Marketing, Marketing en
dc.contributor Svenska handelshögskolan, Institutionen för marknadsföring, Marknadsföring sv
dc.contributor.author Espinoza Valenzuela, Alejandra
dc.date.accessioned 2021-09-07T12:44:59Z
dc.date.available 2021-09-07T12:44:59Z
dc.date.issued 2021-09-06
dc.identifier.uri https://helda.helsinki.fi/dhanken/handle/10227/440770
dc.language.iso en sv
dc.publisher Hanken School of Economics en
dc.publisher Svenska handelshögskolan sv
dc.rights Avhandlingen är skyddad av upphovsrätten. Den får läsas och skrivas ut för personligt bruk. Användning i kommersiellt syfte är förbjuden. sv
dc.rights This thesis is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited. en
dc.subject.other Marketing en
dc.title Consumer Perception on Food Innovation from a branding perspective sv
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:hanken-202109071192
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Magisteravhandling sv
dc.type.dcmitype Text
mdc.technicalDescription 4
dc.hanken.rights public internet sv

Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View Description
Espinoza Valenzuela_Alejandra.pdf 3.415Mb PDF View/Open Master's thesis

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record