Pitkäaikaisen säilytyksen sekä emulgaattorin etyleenioksidiketjun pituuden ja emulgaattorimäärän vaikutus emulsiovoiteen stabiilisuuteen

Show simple item record

dc.contributor University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Pharmacy en
dc.contributor Helsingin yliopisto, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Farmasian laitos fi
dc.contributor Helsingfors universitet, Matematisk-naturvetenskapliga fakulteten, Farmaceutiska institutet sv
dc.contributor.author Helenius, Kirsi
dc.date.accessioned 2015-12-09T09:13:46Z
dc.date.available 2015-12-09T09:13:46Z
dc.date.issued 1993-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10138/158798
dc.format.extent 115 s., 32 liitettä
dc.language.iso fi fi
dc.publisher University of Helsinki en
dc.publisher Helsingin yliopisto fi
dc.publisher Helsingfors universitet sv
dc.subject Differential Scanning Calorimeter (DSC) en
dc.subject Thermal Gravimetry (TG) en
dc.subject ö/v-emulsiovoiteen stabiilisuus fi
dc.subject nestekiderakenne fi
dc.subject viskositeetti fi
dc.title Pitkäaikaisen säilytyksen sekä emulgaattorin etyleenioksidiketjun pituuden ja emulgaattorimäärän vaikutus emulsiovoiteen stabiilisuuteen fi
dc.type.ontasot master's thesis en
dc.type.ontasot pro gradu -tutkielmat fi
dc.type.ontasot pro gradu-avhandlingar sv
dc.type.dcmitype Text
dc.subject.discipline Pharmacy Technology en
dc.subject.discipline Farmasian teknologia fi
dc.subject.discipline Farmaceutisk teknologi sv
dc.format.content abstractOnly

Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
HeleniusKirsi1993.pdf 110.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record