Impact on Human Health of Microorganisms Present in Fermented Dairy Products : An Overview

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/161881

Lähdeviite

Fernandez , M , Hudson , J A , Korpela , R & de los Reyes-Gavilsn , C G 2015 , ' Impact on Human Health of Microorganisms Present in Fermented Dairy Products : An Overview ' , BioMed Research International . https://doi.org/10.1155/2015/412714

Julkaisun nimi: Impact on Human Health of Microorganisms Present in Fermented Dairy Products : An Overview
Tekijä: Fernandez, Maria; Hudson, John Andrew; Korpela, Riitta; de los Reyes-Gavilsn, Clara G.
Tekijän organisaatio: Medicum
Department of Physiology
Päiväys: 2015
Kieli: eng
Sivumäärä: 13
Kuuluu julkaisusarjaan: BioMed Research International
ISSN: 2314-6133
DOI-tunniste: https://doi.org/10.1155/2015/412714
URI: http://hdl.handle.net/10138/161881
Avainsanat: LACTIC-ACID BACTERIA
HUMAN INTESTINAL MUCUS
LACTOBACILLUS-RHAMNOSUS GG
ESCHERICHIA-COLI O157-H7
RAW-MILK CHEESE
PROBIOTIC BACTERIA
LISTERIA-MONOCYTOGENES
BIOGENIC-AMINES
UNITED-STATES
IN-VITRO
318 Medical biotechnology
3111 Biomedicine
Vertaisarvioitu: Kyllä
Tekijänoikeustiedot: cc_by
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: publishedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
412714.pdf 1.308MB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot