Role of Microorganisms Present in Dairy Fermented Products in Health and Disease

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/161885

Lähdeviite

de los Reyes-Gavilan , C G , Fernandez , M , Hudson , J A & Korpela , R 2015 , ' Role of Microorganisms Present in Dairy Fermented Products in Health and Disease ' , BioMed Research International . https://doi.org/10.1155/2015/204173

Julkaisun nimi: Role of Microorganisms Present in Dairy Fermented Products in Health and Disease
Tekijä: de los Reyes-Gavilan, Clara G.; Fernandez, Maria; Hudson, John Andrew; Korpela, Riitta
Muu tekijä: University of Helsinki, Medicum
Päiväys: 2015
Kieli: eng
Sivumäärä: 2
Kuuluu julkaisusarjaan: BioMed Research International
ISSN: 2314-6133
URI: http://hdl.handle.net/10138/161885
Avainsanat: 3111 Biomedicine
Tekijänoikeustiedot:


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
204173.pdf 1.017MB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot