The effects of a competitive exclusion product and two probiotics on Salmonella colonization and nutrient digestibility in broiler chickens

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/166766

Lähdeviite

Schneitz , C , Erja , K , Tuunainen , P & Valaja , J U 2016 , ' The effects of a competitive exclusion product and two probiotics on Salmonella colonization and nutrient digestibility in broiler chickens ' , Journal of Applied Poultry Research , vol. 25 , no. 3 , pp. 396-406 . https://doi.org/10.3382/japr/pfw025

Julkaisun nimi: The effects of a competitive exclusion product and two probiotics on Salmonella colonization and nutrient digestibility in broiler chickens
Tekijä: Schneitz, Carita; Erja, Koivunen; Tuunainen, Petra; Valaja, Jarmo Urmas
Tekijän organisaatio: Department of Agricultural Sciences
Animal Science Research
Päiväys: 2016
Kieli: eng
Sivumäärä: 11
Kuuluu julkaisusarjaan: Journal of Applied Poultry Research
ISSN: 1056-6171
DOI-tunniste: https://doi.org/10.3382/japr/pfw025
URI: http://hdl.handle.net/10138/166766
Avainsanat: 4111 Agronomy
416 Food Science
competitive exclusion
broiler
Salmonella
bird performance
PATHOGENIC ESCHERICHIA-COLI
BARLEY-BASED DIETS
LACTIC-ACID
INTESTINAL MICROFLORA
CLOSTRIDIUM-PERFRINGENS
DIGESTIVE-TRACT
COLORIMETRIC DETERMINATION
PHYSICOCHEMICAL CONDITIONS
GASTROINTESTINAL-TRACT
BACTERIAL COMMUNITY
Vertaisarvioitu: Kyllä
Tekijänoikeustiedot: cc_by
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: publishedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
396.full.pdf 157.5KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot