Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/173424

Lähdeviite

Chamlagain , B , Deptula , P , Edelmann , M , Kariluoto , S , Grattepanche , F , Lacroix , C , Varmanen , P & Piironen , V 2016 , ' Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria ' , LWT-Food Science and Technology , vol. 72 , pp. 117-124 . https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.04.023

Julkaisun nimi: Effect of the lower ligand precursors on vitamin B12 production by food-grade Propionibacteria
Tekijä: Chamlagain, Bhawani; Deptula, Paulina; Edelmann, Minnamari; Kariluoto, Susanna; Grattepanche, Franck; Lacroix, Christophe; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno
Muu tekijä: University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
Päiväys: 2016
Kieli: eng
Sivumäärä: 8
Kuuluu julkaisusarjaan: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438
URI: http://hdl.handle.net/10138/173424
Avainsanat: 416 Food Science
Tekijänoikeustiedot:


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
Accepted_manuscript_Chamlagain_et_al._2016.pdf 600.4KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot