Possibilities of Genetic Improvement of Milk Coagulation Properties of Dairy Cows

Show simple item record

dc.contributor Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, kotieläintieteen laitos fi
dc.contributor University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Animal Science en
dc.contributor Helsingfors universitet, agrikultur forstvetenskapliga fakulteten, institutionen för husdjursvetenskap sv
dc.contributor.author Ikonen, Tiina
dc.date.accessioned 2010-11-25T11:40:39Z
dc.date.available 2010-11-25T11:40:39Z
dc.date.issued 2000-11
dc.identifier.uri URN:ISBN:951-45-9554-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10138/20692
dc.language.iso en
dc.publisher Helsingin yliopisto fi
dc.publisher University of Helsinki en
dc.publisher Helsingfors universitet sv
dc.rights Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. fi
dc.rights This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited. en
dc.rights Publikationen är skyddad av upphovsrätten. Den får läsas och skrivas ut för personligt bruk. Användning i kommersiellt syfte är förbjuden. sv
dc.title Possibilities of Genetic Improvement of Milk Coagulation Properties of Dairy Cows en
dc.type.ontasot Väitöskirja fi
dc.type.ontasot Doctoral dissertation en
dc.type.ontasot Doktorsavhandling sv
dc.type.dcmitype Text

Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
possibil.pdf 185.1Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record