Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/211404

Lähdeviite

Ertan , K , Bayana , D , Gokce , O , Alatossava , J T , Yilmaz , Y & Gursoy , O 2017 , ' Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey ' , Akademik gıda dergisi , vol. 15 , no. 2 , pp. 103-108 . https://doi.org/10.24323/akademik-gida.333630

Julkaisun nimi: Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey
Tekijä: Ertan, Kubra; Bayana, Damla; Gokce, Ozge; Alatossava, Jouko Tapani; Yilmaz, Yusuf; Gursoy, Oguz
Muu tekijä: University of Helsinki, Department of Food and Nutrition
Päiväys: 2017
Kieli: eng
Sivumäärä: 6
Kuuluu julkaisusarjaan: Akademik gıda dergisi
ISSN: 2148-015X
URI: http://hdl.handle.net/10138/211404
Avainsanat: 416 Food Science
milk, antioxidant, phenolic compounds, nutrition
Tekijänoikeustiedot:


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
Akademik_Gida_2 ... nt_capacities_of_milks.pdf 528.6KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot