Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/258270

Lähdeviite

Rajendran , S C C , Chamlagain , B , Kariluoto , S , Piironen , V & Saris , P E 2017 , ' Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655 ' , Journal of Applied Microbiology , vol. 122 , no. 6 , pp. 1663-1671 . https://doi.org/10.1111/jam.13453

Julkaisun nimi: Biofortification of riboflavin and folate in idli batter, based on fermented cereal and pulse, by Lactococcus lactis N8 and Saccharomyces boulardii SAA655
Tekijä: Rajendran, S.C.Chandrasekar; Chamlagain, Bhawani; Kariluoto, Susanna; Piironen, Vieno; Saris, Per Erik
Tekijän organisaatio: Department of Food and Nutrition
Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
Antimicrobials, probiotics and fermented food
Food Sciences
Päiväys: 2017-05-03
Kieli: eng
Sivumäärä: 9
Kuuluu julkaisusarjaan: Journal of Applied Microbiology
ISSN: 1364-5072
DOI-tunniste: https://doi.org/10.1111/jam.13453
URI: http://hdl.handle.net/10138/258270
Avainsanat: 1182 Biochemistry, cell and molecular biology
Vertaisarvioitu: Kyllä
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: acceptedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
Accepted_Manuscript_C.R._et_al._2017.pdf 303.7KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot