Räty , N S , Tuomisto , H & Ryynänen , T 2019 , ' Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures ' , Sustainability Science Days 2019 , Helsinki , Suomi , 09/05/2019 - 10/05/2019 .
Julkaisun nimi: | Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures |
Tekijä: | Räty, Niko Santeri; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni |
Tekijän organisaatio: | Ruralia-instituutti Kestävyystieteen instituutti (HELSUS) Maataloustieteiden osasto Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät Ruralia-instituutti, Mikkeli Ihminen digitaalisissa ja kestävissä talouksissa |
Päiväys: | 2019-05-09 |
Kieli: | fin |
Sivumäärä: | 1 |
URI: | http://hdl.handle.net/10138/304599 |
Avainsanat: | 416 Elintarviketieteet |
Vertaisarvioitu: | Ei |
Pääsyrajoitteet: | restrictedAccess |
Rinnakkaistallennettu versio: | submittedVersion |
Rahoittaja: | Suomen Kulttuurirahasto |
Rahoitusnumero: |
Latausmäärä yhteensä: Ladataan...
Tiedosto(t) | Koko | Formaatti | Näytä |
---|---|---|---|
SSD2019_Innovat ... od_Systems_Raty_et_al..pdf | 333.7KB | Avaa tiedosto |