Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/304599

Lähdeviite

Räty , N S , Tuomisto , H & Ryynänen , T 2019 , ' Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures ' , Sustainability Science Days 2019 , Helsinki , Suomi , 09/05/2019 - 10/05/2019 .

Julkaisun nimi: Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures
Tekijä: Räty, Niko Santeri; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni
Tekijän organisaatio: Ruralia-instituutti
Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
Maataloustieteiden osasto
Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Ruralia-instituutti, Mikkeli
Ihminen digitaalisissa ja kestävissä talouksissa
Päiväys: 2019-05-09
Kieli: fin
Sivumäärä: 1
URI: http://hdl.handle.net/10138/304599
Avainsanat: 416 Elintarviketieteet
Vertaisarvioitu: Ei
Pääsyrajoitteet: restrictedAccess
Rinnakkaistallennettu versio: submittedVersion
Rahoittaja: Suomen Kulttuurirahasto
Rahoitusnumero:


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
SSD2019_Innovat ... od_Systems_Raty_et_al..pdf 333.7KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot