Räty , N S , Tuomisto , H & Ryynänen , T 2019 , ' Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures ' , Sustainability Science Days 2019 , Helsinki , Suomi , 09/05/2019 - 10/05/2019 .
Titel: | Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures |
Författare: | Räty, Niko Santeri; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni |
Upphovmannens organisation: | Ruralia-instituutti Kestävyystieteen instituutti (HELSUS) Maataloustieteiden osasto Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät Ruralia-instituutti, Mikkeli Ihminen digitaalisissa ja kestävissä talouksissa |
Datum: | 2019-05-09 |
Språk: | fin |
Sidantal: | 1 |
Permanenta länken (URI): | http://hdl.handle.net/10138/304599 |
Subject: | 416 Elintarviketieteet |
Referentgranskad: | Nej |
Användningsbegränsning: | restrictedAccess |
Parallelpublicerad version: | submittedVersion |
Finansierad av: | Suomen Kulttuurirahasto |
Finansierings ID: |
Totalt antal nerladdningar: Laddar...
Filer | Storlek | Format | Granska |
---|---|---|---|
SSD2019_Innovat ... od_Systems_Raty_et_al..pdf | 333.7Kb | Granska/Öppna |