Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Visa fullständig post



Permalänk

http://hdl.handle.net/10138/304599

Citation

Räty , N S , Tuomisto , H & Ryynänen , T 2019 , ' Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures ' , Sustainability Science Days 2019 , Helsinki , Suomi , 09/05/2019 - 10/05/2019 .

Titel: Artificial, In-vitro or Cultured? : A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures
Författare: Räty, Niko Santeri; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni
Upphovmannens organisation: Ruralia-instituutti
Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
Maataloustieteiden osasto
Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Ruralia-instituutti, Mikkeli
Ihminen digitaalisissa ja kestävissä talouksissa
Datum: 2019-05-09
Språk: fin
Sidantal: 1
Permanenta länken (URI): http://hdl.handle.net/10138/304599
Subject: 416 Elintarviketieteet
Referentgranskad: Nej
Användningsbegränsning: restrictedAccess
Parallelpublicerad version: submittedVersion
Finansierad av: Suomen Kulttuurirahasto
Finansierings ID:


Filer under denna titel

Totalt antal nerladdningar: Laddar...

Filer Storlek Format Granska
SSD2019_Innovat ... od_Systems_Raty_et_al..pdf 333.7Kb PDF Granska/Öppna

Detta dokument registreras i samling:

Visa fullständig post