Eating practices and dietary health

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/314429

Lähdeviite

Holm , L , Lund , T B & Niva , M 2019 , Eating practices and dietary health . in J Gronow & L Holm (eds) , Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden : A comparative study of meal patterns 1997–2012 . Bloomsbury Academic , London & New York , pp. 159–171 .

Julkaisun nimi: Eating practices and dietary health
Tekijä: Holm, Lotte; Lund, Thomas Boeker; Niva, Mari
Muu tekijä: Gronow, Jukka
Holm, Lotte
Tekijän organisaatio: Department of Economics and Management
Centre for Consumer Society Research
Helsinki Institute of Sustainability Science (HELSUS)
Department of Education
Julkaisija: Bloomsbury Academic
Päiväys: 2019
Kieli: eng
Sivumäärä: 13
Kuuluu julkaisusarjaan: Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden
ISBN: 9781350080485
9781350080478
9781350080461
URI: http://hdl.handle.net/10138/314429
Avainsanat: 5141 Sociology
416 Food Science
512 Business and Management
Vertaisarvioitu: Kyllä
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: acceptedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
Holm_etal_Ch10_ ... nd_dietary_health_2019.pdf 555.8KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot