Holm , L , Lund , T B & Niva , M 2019 , Eating practices and dietary health . in J Gronow & L Holm (eds) , Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden : A comparative study of meal patterns 1997–2012 . Bloomsbury Academic , London & New York , pp. 159–171 .
Julkaisun nimi: | Eating practices and dietary health |
Tekijä: | Holm, Lotte; Lund, Thomas Boeker; Niva, Mari |
Muu tekijä: |
Gronow, Jukka
Holm, Lotte |
Tekijän organisaatio: | Department of Economics and Management Centre for Consumer Society Research Helsinki Institute of Sustainability Science (HELSUS) Department of Education |
Julkaisija: | Bloomsbury Academic |
Päiväys: | 2019 |
Kieli: | eng |
Sivumäärä: | 13 |
Kuuluu julkaisusarjaan: | Everyday eating in Denmark, Finland, Norway and Sweden |
ISBN: | 9781350080485 9781350080478 9781350080461 |
URI: | http://hdl.handle.net/10138/314429 |
Avainsanat: |
5141 Sociology
416 Food Science 512 Business and Management |
Vertaisarvioitu: | Kyllä |
Pääsyrajoitteet: | openAccess |
Rinnakkaistallennettu versio: | acceptedVersion |
Latausmäärä yhteensä: Ladataan...
Tiedosto(t) | Koko | Formaatti | Näytä |
---|---|---|---|
Holm_etal_Ch10_ ... nd_dietary_health_2019.pdf | 555.8KB | Avaa tiedosto |