Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/329116

Lähdeviite

Sözer , N , Nordlund , E , Poutanen , K , Åkerman , M , Heinonen , M , Sandell , M , Kolehmainen , M , Maunuksela , L , Vilkki , J , Virtanen , S & Yang , B 2021 , Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 . VTT Technical Research Centre of Finland , Espoo . https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 , https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8829-9

Julkaisun nimi: Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035
Toissijainen nimi: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035
Tekijä: Sözer, Nesli; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Åkerman, Maria; Heinonen, Marina; Sandell, Mari; Kolehmainen, Marjukka; Maunuksela, Liisa; Vilkki, Johanna; Virtanen, Suvi; Yang, Baoru
Tekijän organisaatio: Department of Food and Nutrition
Food Quality & Safety
Helsinki One Health (HOH)
Senses and Food
Julkaisija: VTT Technical Research Centre of Finland
Päiväys: 2021
Kieli: eng
Sivumäärä: 24
ISBN: 978-951-38-8830-5
978-951-38-8829-9
DOI-tunniste: https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5
URI: http://hdl.handle.net/10138/329116
Kuvaus: Julkaistu myös Suomen kielellä: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035.
Avainsanat: 3143 Nutrition
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: publishedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
Food_Research_a ... _for_Finland_2021_2035.pdf 1.841MB PDF Avaa tiedosto
Suomen_ruokatut ... in_strategia_2021_2035.pdf 1.513MB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot