Sözer , N , Nordlund , E , Poutanen , K , Åkerman , M , Heinonen , M , Sandell , M , Kolehmainen , M , Maunuksela , L , Vilkki , J , Virtanen , S & Yang , B 2021 , Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 . VTT Technical Research Centre of Finland , Espoo . https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 , https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8829-9
Julkaisun nimi: | Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 |
Toissijainen nimi: | Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035 |
Tekijä: | Sözer, Nesli; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Åkerman, Maria; Heinonen, Marina; Sandell, Mari; Kolehmainen, Marjukka; Maunuksela, Liisa; Vilkki, Johanna; Virtanen, Suvi; Yang, Baoru |
Tekijän organisaatio: | Department of Food and Nutrition Food Quality & Safety Helsinki One Health (HOH) Senses and Food |
Julkaisija: | VTT Technical Research Centre of Finland |
Päiväys: | 2021 |
Kieli: | eng |
Sivumäärä: | 24 |
ISBN: | 978-951-38-8830-5 978-951-38-8829-9 |
DOI-tunniste: | https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 |
URI: | http://hdl.handle.net/10138/329116 |
Kuvaus: | Julkaistu myös Suomen kielellä: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035. |
Avainsanat: | 3143 Nutrition |
Pääsyrajoitteet: | openAccess |
Rinnakkaistallennettu versio: | publishedVersion |
Latausmäärä yhteensä: Ladataan...
Tiedosto(t) | Koko | Formaatti | Näytä |
---|---|---|---|
Food_Research_a ... _for_Finland_2021_2035.pdf | 1.841MB | Avaa tiedosto | |
Suomen_ruokatut ... in_strategia_2021_2035.pdf | 1.513MB | Avaa tiedosto |