Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035

Visa fullständig post



Permalänk

http://hdl.handle.net/10138/329116

Citation

Sözer , N , Nordlund , E , Poutanen , K , Åkerman , M , Heinonen , M , Sandell , M , Kolehmainen , M , Maunuksela , L , Vilkki , J , Virtanen , S & Yang , B 2021 , Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 . VTT Technical Research Centre of Finland , Espoo . https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 , https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8829-9

Titel: Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035
Sekundär titel: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035
Författare: Sözer, Nesli; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Åkerman, Maria; Heinonen, Marina; Sandell, Mari; Kolehmainen, Marjukka; Maunuksela, Liisa; Vilkki, Johanna; Virtanen, Suvi; Yang, Baoru
Upphovmannens organisation: Department of Food and Nutrition
Food Quality & Safety
Helsinki One Health (HOH)
Senses and Food
Utgivare: VTT Technical Research Centre of Finland
Datum: 2021
Språk: eng
Sidantal: 24
ISBN: 978-951-38-8830-5
978-951-38-8829-9
DOI: https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5
Permanenta länken (URI): http://hdl.handle.net/10138/329116
Beskrivning: Julkaistu myös Suomen kielellä: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035.
Subject: 3143 Nutrition
Användningsbegränsning: openAccess
Parallelpublicerad version: publishedVersion


Filer under denna titel

Totalt antal nerladdningar: Laddar...

Filer Storlek Format Granska
Food_Research_a ... _for_Finland_2021_2035.pdf 1.841Mb PDF Granska/Öppna
Suomen_ruokatut ... in_strategia_2021_2035.pdf 1.513Mb PDF Granska/Öppna

Detta dokument registreras i samling:

Visa fullständig post