Sözer , N , Nordlund , E , Poutanen , K , Åkerman , M , Heinonen , M , Sandell , M , Kolehmainen , M , Maunuksela , L , Vilkki , J , Virtanen , S & Yang , B 2021 , Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 . VTT Technical Research Centre of Finland , Espoo . https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 , https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8829-9
Titel: | Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035 |
Sekundär titel: | Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035 |
Författare: | Sözer, Nesli; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Åkerman, Maria; Heinonen, Marina; Sandell, Mari; Kolehmainen, Marjukka; Maunuksela, Liisa; Vilkki, Johanna; Virtanen, Suvi; Yang, Baoru |
Upphovmannens organisation: | Department of Food and Nutrition Food Quality & Safety Helsinki One Health (HOH) Senses and Food |
Utgivare: | VTT Technical Research Centre of Finland |
Datum: | 2021 |
Språk: | eng |
Sidantal: | 24 |
ISBN: | 978-951-38-8830-5 978-951-38-8829-9 |
DOI: | https://doi.org/10.32040/2021.978-951-38-8830-5 |
Permanenta länken (URI): | http://hdl.handle.net/10138/329116 |
Beskrivning: | Julkaistu myös Suomen kielellä: Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035. |
Subject: | 3143 Nutrition |
Användningsbegränsning: | openAccess |
Parallelpublicerad version: | publishedVersion |
Totalt antal nerladdningar: Laddar...
Filer | Storlek | Format | Granska |
---|---|---|---|
Food_Research_a ... _for_Finland_2021_2035.pdf | 1.841Mb | Granska/Öppna | |
Suomen_ruokatut ... in_strategia_2021_2035.pdf | 1.513Mb | Granska/Öppna |