Opas muistitietohaastattelun tekemiseen

Show full item record

Permalink

http://hdl.handle.net/10138/333970

Citation

Anne Heimo, Tuula Juvonen ja Heidi Kurvinen, Opas muistitietohaastattelun tekemiseen. Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura. Helsinki 2021

Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
Opas muistitietohaastattelun tekemiseen.pdf 1.091Mb PDF View/Open
Title: Opas muistitietohaastattelun tekemiseen
Author: Heimo, Anne; Juvonen, Tuula; Kurvinen, Heidi
Publisher: Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura
Date: 2021-09-03
Language: fi
ISSN: 978-952-7466-00-1
978-952-7466-01-8
URI: http://hdl.handle.net/10138/333970
Abstract: Suunnitteletko muistitietohaastattelujen tekemistä perhehistorian tallentamiseksi, sukututkimuksen tarpeisiin, historiikin kirjoittamisen tueksi tai opinnäytettä tai muuta tutkimusta varten? Tämä opas antaa runsaasti konkreettisia vinkkejä ja koeteltuja neuvoja, joiden huomioiminen edesauttaa haastattelujen sujumista ja laadukasta tallentamista. Opas on suunnattu erityisesti muistitiedosta kiinnostuneille, mutta siitä on apua myös tutkimushaastattelujen suunnittelemiselle ja toteuttamiselle. Oppaassa käydään läpi haastattelun eri vaiheet haastattelun suunnittelusta sen toteuttamiseen, unohtamatta arkistointia, jonka ansiosta haastattelusta voi tulla arkistointikelpoinen historiallinen dokumentti.
Subject: Muistitieto
Muistitietohaastattelu
Opas
Rights: Kirjan tulostaminen ja tallentaminen on sallittua yksityiseen käyttöön tekijänoikeuslain mukaisesti. Opetus- ja tutkimustarkoituksiin artikkeleita saa tulostaa, kopioida ja tallentaa sekä käyttää Kopioston kopiointiluvan ehtojen mukaisesti. Muusta käytöstä tulee sopia erikseen tekijänoikeuden haltijan kanssa. Lisätietoa Kopioston kopiointiluvasta: www.kopiosto.fi.


This item appears in the following Collection(s)

Show full item record