Opas muistitietohaastattelun tekemiseen

Visa fullständig post

Permalink

http://hdl.handle.net/10138/333970

Citation

Anne Heimo, Tuula Juvonen ja Heidi Kurvinen, Opas muistitietohaastattelun tekemiseen. Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura. Helsinki 2021

Filer under denna titel

Totalt antal nerladdningar: Laddar...

Filer Storlek Format Granska
Opas muistitietohaastattelun tekemiseen.pdf 1.091Mb PDF Granska/Öppna
Titel: Opas muistitietohaastattelun tekemiseen
Författare: Heimo, Anne; Juvonen, Tuula; Kurvinen, Heidi
Utgivare: Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura
Datum: 2021-09-03
Språk: fi
ISSN: 978-952-7466-00-1
978-952-7466-01-8
Permanenta länken (URI): http://hdl.handle.net/10138/333970
Abstrakt: Suunnitteletko muistitietohaastattelujen tekemistä perhehistorian tallentamiseksi, sukututkimuksen tarpeisiin, historiikin kirjoittamisen tueksi tai opinnäytettä tai muuta tutkimusta varten? Tämä opas antaa runsaasti konkreettisia vinkkejä ja koeteltuja neuvoja, joiden huomioiminen edesauttaa haastattelujen sujumista ja laadukasta tallentamista. Opas on suunnattu erityisesti muistitiedosta kiinnostuneille, mutta siitä on apua myös tutkimushaastattelujen suunnittelemiselle ja toteuttamiselle. Oppaassa käydään läpi haastattelun eri vaiheet haastattelun suunnittelusta sen toteuttamiseen, unohtamatta arkistointia, jonka ansiosta haastattelusta voi tulla arkistointikelpoinen historiallinen dokumentti.
Subject: Muistitieto
Muistitietohaastattelu
Opas
Licens: Kirjan tulostaminen ja tallentaminen on sallittua yksityiseen käyttöön tekijänoikeuslain mukaisesti. Opetus- ja tutkimustarkoituksiin artikkeleita saa tulostaa, kopioida ja tallentaa sekä käyttää Kopioston kopiointiluvan ehtojen mukaisesti. Muusta käytöstä tulee sopia erikseen tekijänoikeuden haltijan kanssa. Lisätietoa Kopioston kopiointiluvasta: www.kopiosto.fi.


Detta dokument registreras i samling:

Visa fullständig post