Elintarviketuotannon sivujakeiden hyödyntäminen: Liha-, kala- ja kasvistuotannon sivujakeet

Show full item record



Permalink

http://hdl.handle.net/10138/334660

Citation

Lehto , M , Erkamo , E , Kuisma , R , Mäki , M , Haikonen , T , Jallinoja , M & Kymäläinen , H-R 2021 , Elintarviketuotannon sivujakeiden hyödyntäminen: Liha-, kala- ja kasvistuotannon sivujakeet . Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus , Nro 68/2021 , Luonnonvarakeskus (Luke) . < http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-380-281-0 >

Title: Elintarviketuotannon sivujakeiden hyödyntäminen: Liha-, kala- ja kasvistuotannon sivujakeet
Author: Lehto, Marja; Erkamo, Esa; Kuisma, Risto; Mäki, Maarit; Haikonen, Tuuli; Jallinoja, Marja; Kymäläinen, Hanna-Riitta
Other contributor: Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden osasto
Helsingin yliopisto, Maataloustieteiden osasto



Publisher: Luonnonvarakeskus (Luke)
Date: 2021-09-08
Language: fin
Number of pages: 94
Belongs to series: Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus
ISBN: 978-952-380-281-0
URI: http://hdl.handle.net/10138/334660
Subject: 416 Elintarviketieteet
4111 Maataloustiede
Rights:


Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
luke_luobio_68_2021.pdf 3.831Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record