Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun : raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/335791

Lähdeviite

Apell, Pirjo & Irni, Kuura (toim.) (2021) Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun – raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä. Helsinki: Helsingin yliopisto, Ilmastokestävyys keittiössä – ruokakulttuurin murroksen arkiset mahdollisuudet-hanke.

Julkaisun nimi: Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun : raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä
Muu tekijä: Apell, Pirjo
Irni, Kuura
Julkaisija: Helsingin yliopisto
Päiväys: 2021
Kieli: fi
URI: http://hdl.handle.net/10138/335791
Tekijänoikeustiedot: In copyright


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
ilmastokestavaa ... _joukkoruokailuun_2021.pdf 8.370MB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot