Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun : raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä

Show simple item record

dc.contributor.editor Apell, Pirjo
dc.contributor.editor Irni, Kuura
dc.date.accessioned 2021-10-28T11:09:05Z
dc.date.available 2021-10-28T11:09:05Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Apell, Pirjo & Irni, Kuura (toim.) (2021) Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun – raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä. Helsinki: Helsingin yliopisto, Ilmastokestävyys keittiössä – ruokakulttuurin murroksen arkiset mahdollisuudet-hanke. fi
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10138/335791
dc.language.iso fi
dc.publisher Helsingin yliopisto fi
dc.rights In copyright fi
dc.title Ilmastokestävää reseptiikkaa joukkoruokailuun : raportti ilmastokestävän kasvisruokareseptiikan kehitystyöstä fi
dc.type Kirja fi

Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
ilmastokestavaa ... _joukkoruokailuun_2021.pdf 8.370Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record