Johansson , P , Jääskeläinen , E , Nieminen , T , Auvinen , P & Björkroth , J 2020 , ' Microbiomes in the Context of Refrigerated Raw Meat Spoilage ' , Meat and muscle biology , vol. 4 , no. 2 , 12 . https://doi.org/10.22175/mmb.10369
Julkaisun nimi: | Microbiomes in the Context of Refrigerated Raw Meat Spoilage |
Tekijä: | Johansson, Per; Jääskeläinen, Elina; Nieminen, Timo; Auvinen, Petri; Björkroth, Johanna |
Tekijän organisaatio: | Food Hygiene and Environmental Health Microbial ecology of food spoilage Department of Food and Nutrition Staff Services Institute of Biotechnology Biosciences DNA Sequencing and Genomics Helsinki One Health (HOH) Johanna Björkroth / Principal Investigator |
Päiväys: | 2020 |
Kieli: | eng |
Sivumäärä: | 9 |
Kuuluu julkaisusarjaan: | Meat and muscle biology |
DOI-tunniste: | https://doi.org/10.22175/mmb.10369 |
URI: | http://hdl.handle.net/10138/341305 |
Avainsanat: | 416 Food Science |
Vertaisarvioitu: | Kyllä |
Tekijänoikeustiedot: | cc_by |
Pääsyrajoitteet: | openAccess |
Rinnakkaistallennettu versio: | publishedVersion |
Latausmäärä yhteensä: Ladataan...
Tiedosto(t) | Koko | Formaatti | Näytä |
---|---|---|---|
download.pdf | 570.4KB | Avaa tiedosto |