Microbiomes in the Context of Refrigerated Raw Meat Spoilage

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/341305

Lähdeviite

Johansson , P , Jääskeläinen , E , Nieminen , T , Auvinen , P & Björkroth , J 2020 , ' Microbiomes in the Context of Refrigerated Raw Meat Spoilage ' , Meat and muscle biology , vol. 4 , no. 2 , 12 . https://doi.org/10.22175/mmb.10369

Julkaisun nimi: Microbiomes in the Context of Refrigerated Raw Meat Spoilage
Tekijä: Johansson, Per; Jääskeläinen, Elina; Nieminen, Timo; Auvinen, Petri; Björkroth, Johanna
Tekijän organisaatio: Food Hygiene and Environmental Health
Microbial ecology of food spoilage
Department of Food and Nutrition
Staff Services
Institute of Biotechnology
Biosciences
DNA Sequencing and Genomics
Helsinki One Health (HOH)
Johanna Björkroth / Principal Investigator
Päiväys: 2020
Kieli: eng
Sivumäärä: 9
Kuuluu julkaisusarjaan: Meat and muscle biology
DOI-tunniste: https://doi.org/10.22175/mmb.10369
URI: http://hdl.handle.net/10138/341305
Avainsanat: 416 Food Science
Vertaisarvioitu: Kyllä
Tekijänoikeustiedot: cc_by
Pääsyrajoitteet: openAccess
Rinnakkaistallennettu versio: publishedVersion


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
download.pdf 570.4KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot