Sensory and Consumer Research Has a Role in Supporting Sustainability of the Food System

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10138/346026

Lähdeviite

Knaapila, A. Sensory and Consumer Research Has a Role in Supporting Sustainability of the Food System. Foods 2022, 11, 1958.

Julkaisun nimi: Sensory and Consumer Research Has a Role in Supporting Sustainability of the Food System
Tekijä: Knaapila, Antti
Julkaisija: Multidisciplinary Digital Publishing Institute
Päiväys: 2022-07-01
URI: http://hdl.handle.net/10138/346026
Tiivistelmä: How can sensory and consumer research contribute to the sustainability of a food system [...]


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
foods-11-01958-v2.pdf 206.0KB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot