Ruokien ravintoainesisältö

Näytä kaikki kuvailutiedot

Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/10250/3431

Tilaa julkaisu

Tilaa julkaisu
Julkaisun nimi: Ruokien ravintoainesisältö
Tekijä: Rastas, M; Seppänen, R; Knuts, L-R; Hakala, P; Karttila, V; toim.
Julkaisija: Kela
Päiväys: 1997
Kuuluu julkaisusarjaan:
ISBN: 951-669-439-X (nid.)
URI: http://hdl.handle.net/10250/3431
Tiivistelmä: Hyvän ruokavalion suunnittelu ja toteutus edellyttävät ajantasaista tietoa elintarvikkeiden ravintoainepitoisuuksista. Tähän taulukkokirjaan on koottu tietoja 646:n Suomessa yleisesti käytetyn ruoka-aineen ja ruokalajin ravintosisällöstä. Mukaan on otettu ravitsemuksen kannalta 30 keskeistä ravintoainetta. Kirja on jatkoa Kansaneläkelaitoksen aikaisemmin julkaisemalle taulukkoteokselle Ruoka-aineiden ravintoainesisältö (1989-1993). Kirja sopii tietolähteeksi jokaiselle ravinnostaan kiinnostuneelle. Erityisen hyödyllinen kirja on ruokapalvelussa toimiville työpaikka-, sairaala-, ravintola- ym. ruokailun suunnittelussa sekä ravitsemusalan tutkijoille, opettajille, ravitsemusterapeuteille, terveydenhuoltohenkilöstölle ja opiskelijoille.
Kuvaus: 415 s.
Tilaushinta: 21,85 euroa


Tiedostot

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä

Tähän julkaisuun ei ole liitetty tiedostoja

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot