Lihan, voin, munien y.m. säilöönpano

Näytä kaikki kuvailutiedot



Pysyväisosoite

http://hdl.handle.net/1975/363
Julkaisun nimi: Lihan, voin, munien y.m. säilöönpano
Muu tekijä: Upsalan kotitalousammattikoulu
Tekijän organisaatio: Viikki Science Library
Viikin tiedekirjasto
Vetenskapliga biblioteket i Vik
Julkaisija: WSOY
Päiväys: 1918
Kieli: fin
URI: http://hdl.handle.net/1975/363
Avainsanat: elintarvikkeet
maataloustuotteet
säilöntä
liha
kananmunat
voi


Tiedostot

Latausmäärä yhteensä: Ladataan...

Tiedosto(t) Koko Formaatti Näytä
lihan_voin.pdf 5.311MB PDF Avaa tiedosto

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä kaikki kuvailutiedot