Monthly download statistics
The entire DSpace
/
Asiakasorganisaatiot
/
Ruokavirasto
/ Eviran tutkimuksia - Evira research reports
1 / 2023
2 / 2023
3 / 2023
4 / 2023
5 / 2023
6 / 2023
7 / 2023
8 / 2023
9 / 2023
10 / 2023
11 / 2023
12 / 2023
Total
Afrikkalaisen sikaruton mahdollisia maahantuloreittejä : riskiprofiili
8
4
5
8
9
6
3
2
10
9
4
3
71
Bluetonguen maahantulo ja leviäminen Suomessa : riskiprofiili
15
3
9
7
9
8
3
4
3
2
2
6
71
Campylobacter spp. in the food chain and in the environment
14
3
9
5
15
10
13
14
28
20
8
14
153
Canine distemper in Finland : vaccination and epidemiology
5
5
2
3
11
6
1
3
0
1
0
1
38
Characterization of porcine-specific surface (S-) layer protein carrying Lactobacillus species, S-layer proteins and the adhesin of Escherichia coli F18 fimbriae : potential applications for veterinary medicine
3
0
1
5
4
3
2
1
1
2
3
0
25
Control and eradication of viral diseases of ruminants
7
1
1
1
1
3
1
1
0
0
2
4
22
Developing risk-based food safety management
14
4
12
9
16
9
4
3
4
2
4
1
82
Elintarvikkeiden lisäaineet : riskiprofiili
254
194
195
132
123
92
85
105
101
172
205
180
1838
Eläinperäisten luokan 2 sivutuotteiden maahantuloon liittyvät vaarat - riskiprofiili
14
7
9
4
5
6
3
3
2
0
1
1
55
Eläintautivaarat ja tautisuojaus kalkkunoiden luomutuotannossa ja laiduntamisessa
13
2
6
7
8
4
2
2
1
2
4
2
53
Emakoiden AD-, TGE- ja PRRS- seurantaohjelmien edustavuus vuosina 2008-2009
2
3
3
8
5
5
1
2
2
0
1
1
33
Finnish cattle as reservoir of Campylobacter spp.
1
1
5
3
11
5
5
4
2
4
8
0
49
Fusarium-toksiinit : saanti viljasta ja viljatuotteista
11
6
4
9
7
6
1
1
2
0
3
1
51
Genetic characteristics of field and attenuated rabies viruses
3
2
5
3
5
3
0
1
1
1
1
2
27
Intake of vitamin A, cadmium and lead : a quantitative risk assessment
4
5
1
4
6
3
1
12
3
4
2
2
47
Itämeren kalan ja muun kotimaisen kalan ympäristömyrkyt: PCDD/F-, PCB-, PBDE-, PFC- ja OT-yhdisteet : EU-kalat II
7
5
11
12
8
8
4
1
3
8
2
3
72
Itämeren silakka ravintona – Hyöty-haitta -analyysi
8
4
8
8
15
6
1
0
0
0
1
2
53
Kalojen VHS-taudin sisävesistöihin leviämiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja
16
2
0
2
5
3
2
3
1
0
1
1
36
Kasvintuhoojien leviämisväylät ja kasvintuhoojien uhkaaman tuotannon arvo
11
3
3
2
6
3
1
1
2
0
0
1
33
Katsaus elintarvikearomeihin
20
16
11
15
11
11
8
10
9
11
12
10
144
Molecular characterization of endemic salmonella infections in cattle
5
2
1
8
5
4
0
1
3
2
1
2
34
Orgaanisten tinayhdisteiden pitoisuudet Itämeren kalassa ja kotimaisessa järvikalassa
15
8
2
1
13
15
1
2
0
0
1
4
62
Pest Risk Assessment for Dutch elm disease
9
2
9
8
18
20
6
2
10
6
6
2
98
Ravinnon kasvinsuojeluainejäämät : kumulatiivinen riskinarviointi
3
3
9
6
9
4
2
2
1
1
4
3
47
Risk assessment and cost–benefit analysis of Salmonella in feed and animal production
10
5
15
18
9
9
10
3
9
18
12
4
122
Riskinarviointi naudan virusripulin (BVD) leviämisestä Suomeen
10
5
4
3
6
5
1
2
2
2
1
1
42
Selvitys vähittäiskaupan raakojen entisten eläimistä saatavien elintarvikkeiden eläintautivaaroista
2
5
1
1
8
6
0
0
1
1
0
1
26
Suomalaisten 1-, 3- ja 6-vuotiaiden lasten A-vitamiinin saanti maksaruokien
26
18
16
14
14
12
8
3
7
7
6
5
136
Suomessa tuotetun raakamaidon biologiset vaarat : riskiprofiili
26
14
24
19
17
15
5
11
16
26
29
23
225
The effects of structural change in agriculture on the spread of animal disease in Finland
11
4
11
15
11
6
3
8
4
5
4
2
84
The levels of the heavy metals in moose, reindeers and hares in Finland : results of twenty years' monitoring
6
5
6
5
5
5
5
4
3
1
3
3
51
The spread of Foot-and-mouth disease (FMD) within Finland and emergency vaccination in case of an epidemic outbreak
19
9
22
19
11
12
6
6
3
3
1
2
113
Yersinia enterocolitica ja Yersinia pseudotuberculosis suomalaisissa elintarvikkeissa : riskiprofiili
13
8
5
2
9
5
6
25
15
2
6
4
100