Monthly download statistics

The entire DSpace / Asiakasorganisaatiot / Ruokavirasto / Eviran tutkimuksia - Evira research reports1 / 20232 / 20233 / 20234 / 20235 / 20236 / 20237 / 20238 / 20239 / 202310 / 202311 / 202312 / 2023Total
Afrikkalaisen sikaruton mahdollisia maahantuloreittejä : riskiprofiili8 4 5 8 9 6 3 2 10 9 4 3 71
Bluetonguen maahantulo ja leviäminen Suomessa : riskiprofiili15 3 9 7 9 8 3 4 3 2 2 6 71
Campylobacter spp. in the food chain and in the environment14 3 9 5 15 10 13 14 28 20 8 14 153
Canine distemper in Finland : vaccination and epidemiology5 5 2 3 11 6 1 3 0 1 0 1 38
Characterization of porcine-specific surface (S-) layer protein carrying Lactobacillus species, S-layer proteins and the adhesin of Escherichia coli F18 fimbriae : potential applications for veterinary medicine3 0 1 5 4 3 2 1 1 2 3 0 25
Control and eradication of viral diseases of ruminants7 1 1 1 1 3 1 1 0 0 2 4 22
Developing risk-based food safety management14 4 12 9 16 9 4 3 4 2 4 1 82
Elintarvikkeiden lisäaineet : riskiprofiili254 194 195 132 123 92 85 105 101 172 205 180 1838
Eläinperäisten luokan 2 sivutuotteiden maahantuloon liittyvät vaarat - riskiprofiili14 7 9 4 5 6 3 3 2 0 1 1 55
Eläintautivaarat ja tautisuojaus kalkkunoiden luomutuotannossa ja laiduntamisessa13 2 6 7 8 4 2 2 1 2 4 2 53
Emakoiden AD-, TGE- ja PRRS- seurantaohjelmien edustavuus vuosina 2008-20092 3 3 8 5 5 1 2 2 0 1 1 33
Finnish cattle as reservoir of Campylobacter spp.1 1 5 3 11 5 5 4 2 4 8 0 49
Fusarium-toksiinit : saanti viljasta ja viljatuotteista11 6 4 9 7 6 1 1 2 0 3 1 51
Genetic characteristics of field and attenuated rabies viruses3 2 5 3 5 3 0 1 1 1 1 2 27
Intake of vitamin A, cadmium and lead : a quantitative risk assessment4 5 1 4 6 3 1 12 3 4 2 2 47
Itämeren kalan ja muun kotimaisen kalan ympäristömyrkyt: PCDD/F-, PCB-, PBDE-, PFC- ja OT-yhdisteet : EU-kalat II7 5 11 12 8 8 4 1 3 8 2 3 72
Itämeren silakka ravintona – Hyöty-haitta -analyysi8 4 8 8 15 6 1 0 0 0 1 2 53
Kalojen VHS-taudin sisävesistöihin leviämiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja16 2 0 2 5 3 2 3 1 0 1 1 36
Kasvintuhoojien leviämisväylät ja kasvintuhoojien uhkaaman tuotannon arvo11 3 3 2 6 3 1 1 2 0 0 1 33
Katsaus elintarvikearomeihin20 16 11 15 11 11 8 10 9 11 12 10 144
Molecular characterization of endemic salmonella infections in cattle5 2 1 8 5 4 0 1 3 2 1 2 34
Orgaanisten tinayhdisteiden pitoisuudet Itämeren kalassa ja kotimaisessa järvikalassa15 8 2 1 13 15 1 2 0 0 1 4 62
Pest Risk Assessment for Dutch elm disease9 2 9 8 18 20 6 2 10 6 6 2 98
Ravinnon kasvinsuojeluainejäämät : kumulatiivinen riskinarviointi3 3 9 6 9 4 2 2 1 1 4 3 47
Risk assessment and cost–benefit analysis of Salmonella in feed and animal production10 5 15 18 9 9 10 3 9 18 12 4 122
Riskinarviointi naudan virusripulin (BVD) leviämisestä Suomeen10 5 4 3 6 5 1 2 2 2 1 1 42
Selvitys vähittäiskaupan raakojen entisten eläimistä saatavien elintarvikkeiden eläintautivaaroista2 5 1 1 8 6 0 0 1 1 0 1 26
Suomalaisten 1-, 3- ja 6-vuotiaiden lasten A-vitamiinin saanti maksaruokien26 18 16 14 14 12 8 3 7 7 6 5 136
Suomessa tuotetun raakamaidon biologiset vaarat : riskiprofiili26 14 24 19 17 15 5 11 16 26 29 23 225
The effects of structural change in agriculture on the spread of animal disease in Finland11 4 11 15 11 6 3 8 4 5 4 2 84
The levels of the heavy metals in moose, reindeers and hares in Finland : results of twenty years' monitoring6 5 6 5 5 5 5 4 3 1 3 3 51
The spread of Foot-and-mouth disease (FMD) within Finland and emergency vaccination in case of an epidemic outbreak19 9 22 19 11 12 6 6 3 3 1 2 113
Yersinia enterocolitica ja Yersinia pseudotuberculosis suomalaisissa elintarvikkeissa : riskiprofiili13 8 5 2 9 5 6 25 15 2 6 4 100