Monthly download statistics
The entire DSpace
/
Asiakasorganisaatiot
/
Ruokavirasto
/ Eviran tutkimuksia - Evira research reports
7 / 2023
8 / 2023
9 / 2023
10 / 2023
11 / 2023
12 / 2023
1 / 2024
2 / 2024
3 / 2024
4 / 2024
5 / 2024
6 / 2024
Total
Afrikkalaisen sikaruton mahdollisia maahantuloreittejä : riskiprofiili
3
2
10
9
4
3
4
2
7
5
7
4
60
Bluetonguen maahantulo ja leviäminen Suomessa : riskiprofiili
3
4
3
2
2
6
3
3
1
2
1
1
31
Campylobacter spp. in the food chain and in the environment
13
14
28
20
8
14
5
4
5
5
5
5
126
Canine distemper in Finland : vaccination and epidemiology
1
3
0
1
0
1
1
2
2
0
2
5
18
Characterization of porcine-specific surface (S-) layer protein carrying Lactobacillus species, S-layer proteins and the adhesin of Escherichia coli F18 fimbriae : potential applications for veterinary medicine
2
1
1
2
3
0
2
2
1
2
1
3
20
Control and eradication of viral diseases of ruminants
1
1
0
0
2
4
2
2
2
3
1
0
18
Developing risk-based food safety management
4
3
4
2
4
1
1
0
3
1
0
0
23
Elintarvikkeiden lisäaineet : riskiprofiili
85
105
101
172
205
180
180
186
213
247
180
156
2010
Eläinperäisten luokan 2 sivutuotteiden maahantuloon liittyvät vaarat - riskiprofiili
3
3
2
0
1
1
3
1
0
1
4
3
22
Eläintautivaarat ja tautisuojaus kalkkunoiden luomutuotannossa ja laiduntamisessa
2
2
1
2
4
2
4
1
3
1
2
3
27
Emakoiden AD-, TGE- ja PRRS- seurantaohjelmien edustavuus vuosina 2008-2009
1
2
2
0
1
1
0
1
3
1
1
0
13
Finnish cattle as reservoir of Campylobacter spp.
5
4
2
4
8
0
2
3
6
4
4
4
46
Fusarium-toksiinit : saanti viljasta ja viljatuotteista
1
1
2
0
3
1
2
2
2
2
6
2
24
Genetic characteristics of field and attenuated rabies viruses
0
1
1
1
1
2
5
2
1
2
0
8
24
Intake of vitamin A, cadmium and lead : a quantitative risk assessment
1
12
3
4
2
2
3
1
1
2
1
2
34
Itämeren kalan ja muun kotimaisen kalan ympäristömyrkyt: PCDD/F-, PCB-, PBDE-, PFC- ja OT-yhdisteet : EU-kalat II
4
1
3
8
2
3
1
1
3
3
0
2
31
Itämeren silakka ravintona – Hyöty-haitta -analyysi
1
0
0
0
1
2
1
2
10
8
1
3
29
Kalojen VHS-taudin sisävesistöihin leviämiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja
2
3
1
0
1
1
3
1
1
2
2
1
18
Kasvintuhoojien leviämisväylät ja kasvintuhoojien uhkaaman tuotannon arvo
1
1
2
0
0
1
3
2
1
1
1
0
13
Katsaus elintarvikearomeihin
8
10
9
11
12
10
10
34
20
18
15
7
164
Molecular characterization of endemic salmonella infections in cattle
0
1
3
2
1
2
4
1
2
4
3
4
27
Orgaanisten tinayhdisteiden pitoisuudet Itämeren kalassa ja kotimaisessa järvikalassa
1
2
0
0
1
4
5
6
2
3
4
0
28
Pest Risk Assessment for Dutch elm disease
6
2
10
6
6
2
1
3
4
4
3
5
52
Ravinnon kasvinsuojeluainejäämät : kumulatiivinen riskinarviointi
2
2
1
1
4
3
0
2
1
1
3
0
20
Risk assessment and cost–benefit analysis of Salmonella in feed and animal production
10
3
9
18
12
4
2
4
9
1
3
3
78
Riskinarviointi naudan virusripulin (BVD) leviämisestä Suomeen
1
2
2
2
1
1
5
2
2
4
1
0
23
Selvitys vähittäiskaupan raakojen entisten eläimistä saatavien elintarvikkeiden eläintautivaaroista
0
0
1
1
0
1
0
0
0
3
1
2
9
Suomalaisten 1-, 3- ja 6-vuotiaiden lasten A-vitamiinin saanti maksaruokien
8
3
7
7
6
5
7
13
5
2
9
3
75
Suomessa tuotetun raakamaidon biologiset vaarat : riskiprofiili
5
11
16
26
29
23
15
35
27
23
8
10
228
The effects of structural change in agriculture on the spread of animal disease in Finland
3
8
4
5
4
2
3
3
4
6
5
2
49
The levels of the heavy metals in moose, reindeers and hares in Finland : results of twenty years' monitoring
5
4
3
1
3
3
2
2
4
1
2
2
32
The spread of Foot-and-mouth disease (FMD) within Finland and emergency vaccination in case of an epidemic outbreak
6
6
3
3
1
2
0
2
2
13
26
11
75
Yersinia enterocolitica ja Yersinia pseudotuberculosis suomalaisissa elintarvikkeissa : riskiprofiili
6
25
15
2
6
4
0
4
8
3
5
1
79