Monthly download statistics

The entire DSpace / Asiakasorganisaatiot / Ruokavirasto / Eviran tutkimuksia - Evira research reports7 / 20238 / 20239 / 202310 / 202311 / 202312 / 20231 / 20242 / 20243 / 20244 / 20245 / 20246 / 2024Total
Afrikkalaisen sikaruton mahdollisia maahantuloreittejä : riskiprofiili3 2 10 9 4 3 4 2 7 5 7 4 60
Bluetonguen maahantulo ja leviäminen Suomessa : riskiprofiili3 4 3 2 2 6 3 3 1 2 1 1 31
Campylobacter spp. in the food chain and in the environment13 14 28 20 8 14 5 4 5 5 5 5 126
Canine distemper in Finland : vaccination and epidemiology1 3 0 1 0 1 1 2 2 0 2 5 18
Characterization of porcine-specific surface (S-) layer protein carrying Lactobacillus species, S-layer proteins and the adhesin of Escherichia coli F18 fimbriae : potential applications for veterinary medicine2 1 1 2 3 0 2 2 1 2 1 3 20
Control and eradication of viral diseases of ruminants1 1 0 0 2 4 2 2 2 3 1 0 18
Developing risk-based food safety management4 3 4 2 4 1 1 0 3 1 0 0 23
Elintarvikkeiden lisäaineet : riskiprofiili85 105 101 172 205 180 180 186 213 247 180 156 2010
Eläinperäisten luokan 2 sivutuotteiden maahantuloon liittyvät vaarat - riskiprofiili3 3 2 0 1 1 3 1 0 1 4 3 22
Eläintautivaarat ja tautisuojaus kalkkunoiden luomutuotannossa ja laiduntamisessa2 2 1 2 4 2 4 1 3 1 2 3 27
Emakoiden AD-, TGE- ja PRRS- seurantaohjelmien edustavuus vuosina 2008-20091 2 2 0 1 1 0 1 3 1 1 0 13
Finnish cattle as reservoir of Campylobacter spp.5 4 2 4 8 0 2 3 6 4 4 4 46
Fusarium-toksiinit : saanti viljasta ja viljatuotteista1 1 2 0 3 1 2 2 2 2 6 2 24
Genetic characteristics of field and attenuated rabies viruses0 1 1 1 1 2 5 2 1 2 0 8 24
Intake of vitamin A, cadmium and lead : a quantitative risk assessment1 12 3 4 2 2 3 1 1 2 1 2 34
Itämeren kalan ja muun kotimaisen kalan ympäristömyrkyt: PCDD/F-, PCB-, PBDE-, PFC- ja OT-yhdisteet : EU-kalat II4 1 3 8 2 3 1 1 3 3 0 2 31
Itämeren silakka ravintona – Hyöty-haitta -analyysi1 0 0 0 1 2 1 2 10 8 1 3 29
Kalojen VHS-taudin sisävesistöihin leviämiseen vaikuttavia tekijöitä ja toimintatapoja2 3 1 0 1 1 3 1 1 2 2 1 18
Kasvintuhoojien leviämisväylät ja kasvintuhoojien uhkaaman tuotannon arvo1 1 2 0 0 1 3 2 1 1 1 0 13
Katsaus elintarvikearomeihin8 10 9 11 12 10 10 34 20 18 15 7 164
Molecular characterization of endemic salmonella infections in cattle0 1 3 2 1 2 4 1 2 4 3 4 27
Orgaanisten tinayhdisteiden pitoisuudet Itämeren kalassa ja kotimaisessa järvikalassa1 2 0 0 1 4 5 6 2 3 4 0 28
Pest Risk Assessment for Dutch elm disease6 2 10 6 6 2 1 3 4 4 3 5 52
Ravinnon kasvinsuojeluainejäämät : kumulatiivinen riskinarviointi2 2 1 1 4 3 0 2 1 1 3 0 20
Risk assessment and cost–benefit analysis of Salmonella in feed and animal production10 3 9 18 12 4 2 4 9 1 3 3 78
Riskinarviointi naudan virusripulin (BVD) leviämisestä Suomeen1 2 2 2 1 1 5 2 2 4 1 0 23
Selvitys vähittäiskaupan raakojen entisten eläimistä saatavien elintarvikkeiden eläintautivaaroista0 0 1 1 0 1 0 0 0 3 1 2 9
Suomalaisten 1-, 3- ja 6-vuotiaiden lasten A-vitamiinin saanti maksaruokien8 3 7 7 6 5 7 13 5 2 9 3 75
Suomessa tuotetun raakamaidon biologiset vaarat : riskiprofiili5 11 16 26 29 23 15 35 27 23 8 10 228
The effects of structural change in agriculture on the spread of animal disease in Finland3 8 4 5 4 2 3 3 4 6 5 2 49
The levels of the heavy metals in moose, reindeers and hares in Finland : results of twenty years' monitoring5 4 3 1 3 3 2 2 4 1 2 2 32
The spread of Foot-and-mouth disease (FMD) within Finland and emergency vaccination in case of an epidemic outbreak6 6 3 3 1 2 0 2 2 13 26 11 75
Yersinia enterocolitica ja Yersinia pseudotuberculosis suomalaisissa elintarvikkeissa : riskiprofiili6 25 15 2 6 4 0 4 8 3 5 1 79