Monthly download statistics

The entire DSpace / Asiakasorganisaatiot / Ruokavirasto / Ruokaviraston tutkimuksia - Finnish Food Authority research reports1 / 20232 / 20233 / 20234 / 20235 / 20236 / 20237 / 20238 / 20239 / 202310 / 202311 / 202312 / 2023Total
Assessment of the suitability of Finnish climate for the establishment of Fusarium circinatum Nirenberg & O’Donnell0 0 0 10 33 9 3 3 5 1 3 3 70
Assessment of the suitability of the Finnish climate for Popillia japonica0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Characteristics of Infectious Pancreatic Necrosis in Finland : Epidemiology, genetic characterization and virulence of infectious pancreatic necrosis virus (IPNV) of farmed fish in Finland5 5 9 4 4 7 4 0 0 1 2 1 42
Kaloista ja hevosista saatavien sivutuotteiden hävittämisestä aiheutuvat tautiriskit0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kalojen ylisiirtojen riskit ja riskinhallinnan kehittäminen9 1 3 7 8 10 0 2 3 0 0 1 44
Kasviravintolisien riskiprofiili2 5 4 9 5 3 5 10 8 1 6 3 61
Kirjallisuustutkimus perunateollisuuden sivuvirtojen lannoitekäytön vaikutuksesta kasvinterveyteen4 8 9 5 6 6 2 2 2 3 1 12 60
Kystikerkoosi naudoissa ja lihantarkastuksen yksinkertaistaminen – riskinarviointi4 18 13 6 8 8 4 2 7 6 2 3 81
Mikrobilääkeresistenssi ja -jäämät nautatilalla - vaikutukset ympäristöön ja terveyteen (NAMI)3 3 14 11 7 9 7 3 4 8 6 2 77
Mycoplasma bovis in cattle : Studies on the transmission and control of infection14 13 18 10 11 14 3 12 8 6 5 11 125
One Arctic - One Health6 4 20 9 6 9 1 1 2 2 3 3 66
Polycyclic aromatic hydrocarbons in foods and their mitigation, food mutagenicity and children’s dietary exposure in Finland10 10 11 13 15 11 12 3 2 0 1 3 91
Risk of avian influenza in poultry in Finland - a risk profile0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 4
Riskinarviointi medium-kypsennettyjen jauhelihapihvien STEC-riskistä0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Riskinarviointi suomalaisten aikuisten altistumisesta elintarvikkeiden ja talousveden raskasmetalleille sekä alumiinille44 43 45 49 26 26 12 5 2 2 9 14 277
Riskinarviointi Suomalaisten lasten altistumisesta elintarvikkeiden polysyklisille aromaattisille hiilivedyille (PAH)3 2 5 12 7 5 0 5 4 1 3 1 48
Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa – terveysriskit ja tiedonpuutteet12 5 7 13 19 8 1 2 3 3 9 3 85
Siipikarjan lintuinfluenssariski Suomessa – riskiprofiili26 12 15 7 3 6 3 7 4 6 0 0 89
Sikojen kansallisen salmonellavalvontaohjelman merkitys0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Suomessa saatavilla olevien lihan ja lihatuotteiden salmonellariskinarviointi0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Tarkennettu arvio tiettyjen elintarvikelisäaineiden saannista6 4 11 8 5 12 4 3 5 2 5 3 68
Turkistarhojen zoonoosit : riskiprofiili0 0 0 33 10 9 4 136 16 8 12 10 238
Viral haemorrhagic septicaemia in Finnish brackish water fish farms : Studies on disease surveillance and epidemiology of viral haemorrhagic septicaemia virus4 3 7 7 7 10 1 2 0 1 1 3 46
Zoonoottiset taudinaiheuttajat tuontikoirissa6 2 9 4 11 9 4 6 1 7 2 1 62
Zoonoses on fur farms – risk profile0 0 0 0 0 0 0 0 12 4 11 11 38