TY - T1 - Arkiruokailu koronapandemian rajoitusten aikana : Arkiruokailu, ruoan hankinta ja ravintolapalveluiden käyttö kaupunkilaisperheissä SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202202161308; http://hdl.handle.net/10138/340414 T3 - A1 - Nikitin, Noora A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2022 LA - fin AB - Tutkielman tavoitteena on selvittää, miten keväällä 2020 alkanut koronapandemia rajoituksineen vaikutti lapsiperheissä ruoanhankintaan, arkiruokailun toteuttamiseen sekä ravintolapalvelujen hyödyntämiseen. Tutkielman viitekehyksen muodostavat näitä aiheita koskevat tutkimustulokset, eli arkiruokailua koskevat tutkimukset. Nämä tutkimukset tuloksineen käsittelevät arkiruokailun suunnittelua, ruokavalintojen ja ruokaostosten tekoa sekä ulkona syömistä ja sen merkityksiä. Aiempien tutkimusten mukaa... VO - IS - SP - OP - KW - Koronapandemia; arkiruokailu; ruoan hankinta; ruoanvalinta; ruoan suunnittelu; ravintolapalvelut; Kotitalousopettaja; Home Economics Teacher; Lärare i huslig ekonomi; Kasvatustieteiden maisteriohjelma; Master´s Programme in Education; Magisterprogrammet i pedagogik N1 - PP - ER -