TY - T1 - Consumer perceptions of brewer’s spent grain : evaluation of BSG fortified granolas SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202110123864; http://hdl.handle.net/10138/335197 T3 - A1 - Piuhola, Pauliina A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2021 LA - eng AB - Tämä tutkielma käsittelee kuluttajien asenteita mäskin käytöstä elintarvikkeissa. Mäski on oluentuotannon sivuvirta, jolla on hyvät edellytykset elintarvikkeiden raaka-aineeksi sen ravintorikkauden vuoksi. Mäskiä ei ole vielä laajalti hyödynnetty elintarviketuotannossa käytännön haasteista, kuten mäskin huonosta teknologisesta laadusta, nopeasta pilaantuvuudesta ja logistiikan kalleudesta johtuen. Tämä tutkielman aihe on Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteiden mukainen. Yksi ... VO - IS - SP - OP - KW - Avainsanat – Nyckelord – Keywords Brewer’s spent grain; Food waste; Food loss; Side streams; Upcycled foods; New food product development; Sensory tests; Product concept tests; Elintarviketalous ja kulutus; Food Economy and Consumption; Livsmedelsekonomi och konsumtion; Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma; Master's Programme in Food Economy and Consumption; Magisterprogrammet i livsmedelsekonomi och konsumtion N1 - PP - ER -