TY - T1 - Diskurssianalyysi hyönteisruokainnovaatiosta SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202006052556; http://hdl.handle.net/10138/315858 T3 - A1 - Piippanen, Helena A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2020 LA - fin AB - Länsimainen elintarvikejärjestelmä kohtaa toiminnassaan nyt ja tulevaisuudessa monia haasteita, jotka liittyvät ruokaturvan toteuttamiseen kestävästi. Ruoan kysynnän on ennustettu kasvavan vuoteen 2050 mennessä niin, että elintarvikejärjestelmän tulisi pystyä tuottamaan nykyiseen verraten kaksinkertainen määrä ruokaa, jotta kaikille ihmisille riittäisi ravintoa. Tuotantomäärien lisääntyessä myös tuotantoketjun ympäristö- ja ilmastovaikutukset kasvavat, joten tehokkaampia ja ekologisempia tuotant... VO - IS - SP - OP - KW - hyönteisruoka; innovaatio; hyönteisruokainnovaatio; innovaatioiden diffuusio; diskurssianalyysi; Elintarviketalouden ja kulutuksen opintosuunta; Food Economy and Consumption; Livsmedelsekonomi och konsumtion; Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma; Master's Programme in Food Economy and Consumption; Magisterprogrammet i livsmedelsekonomi och konsumtion N1 - PP - ER -