TY - T1 - Elintarvikealan pk-yritysten Ruotsi-vientiin liittyvät taidot SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202101221309; http://hdl.handle.net/10138/325055 T3 - A1 - Kilpeläinen, Henna A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2020 LA - fin AB - Suomesta viedään elintarvikkeita eniten naapurimaahan Ruotsiin. Ruotsin markkinoiden etuna voidaan katsoa olevan sen maantieteellinen läheisyys, markkinoiden suurempi koko sekä vapaakaupan mahdollisuus. Eduista huolimatta Ruotsin markkinat vaativat yrityksiltä resursseja ja taitoja sekä pitkäjänteistä työtä. Tutkielma tarkastelee elintarvikevientiä ja niitä taitoja, joita tarvitaan vientitoiminnan onnistumiseksi, kun viennin kohdemaana on Ruotsi. Lisäksi on selvitetty, mitkä tekijät voivat e... VO - IS - SP - OP - KW - Kansainvälistyminen; vienti; elintarvikeyritys; pk-yritys; taidot; Elintarviketalous ja kulutus; Food Economy and Consumption; Livsmedelsekonomi och konsumtion; Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma; Master's Programme in Food Economy and Consumption; Magisterprogrammet i livsmedelsekonomi och konsumtion N1 - PP - ER -