TY - T1 - Erityisruokavalioiden valintaan vaikuttavat tekijät : Case karppaus ja kasvissyönti sosiaalisen median keskustelupalstoilla SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-201507212232; http://hdl.handle.net/10138/135515 T3 - A1 - Venäläinen, Pekka A2 - PB - Helsingfors universitet Y1 - 2014 LA - fin AB - Erityisruokavaliot ovat kasvattaneet viime vuosina merkittävästi suosiotaan. Usein erityisruokavaliota noudatetaan terveydellisistä syistä. Ihminen voi esimerkiksi olla allerginen tietyille ruoka-aineille. Tässä työssä tutkitaan vähähiilihydraattista ruokavaliota, karppausta, ja kasvisruokavaliota. Näitä ruokavalioita noudatetaan monesti muistakin kuin vain terveydellistä syistä. Nämä syyt olivat tutkimuksen pääaiheena. Ruoan valinta on usein moniulotteinen prosessi, jossa erilaiset motiivit j... VO - IS - SP - OP - KW - ruoan valinta; erityisruokavaliot; karppaus; kasvisruokavalio; Livsmedelsekonomi; Food Economics; Elintarvike-ekonomia N1 - PP - ER -