TY - T1 - Kasviproteiinijauheiden aistittavien ominaisuuksien tutkiminen kuvailevalla menetelmällä SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202106183140; http://hdl.handle.net/10138/331531 T3 - A1 - Lukkari, Emmi A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2021 LA - fin AB - Kasviproteiineilla on erinomainen ravitsemuksellinen laatu ja niiden käyttö elintarvikkeissa lisääntyy jatkuvasti. Kasviproteiinijauheita käytetään paljon kasviproteiinituotteiden raaka-aineina, joten niiden aistittavien ominaisuuksien karakterisointi on tuotteiden kehittämisen kannalta erityisen tärkeää. Tutkielman tavoitteena oli tutkia kuuden erilaisen veteen sekoitetun kasviproteiinijauheen aistinvaraisia ominaisuuksia kuvailevalla menetelmällä. Tarkoituksena oli saada uutta tietoa kasviprot... VO - IS - SP - OP - KW - Aistinvarainen arviointi; kasviproteiinit; kuvaileva menetelmä; palkokasvit; öljykasvit; ei opintosuuntaa; no specialization; ingen studieinriktning; Elintarviketieteiden maisteriohjelma; Master's Programme in Food Sciences; Magisterprogrammet i livsmedelsvetenskaper N1 - PP - ER -