TY - T1 - Keinolihan mahdollisuudet markkinoilla : haastattelututkimus nuorten aikuisten asenteista ja reaktioista keinolihaa kohtaan SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202006052558; http://hdl.handle.net/10138/315859 T3 - A1 - Ahonen, Emmy A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2020 LA - fin AB - Tutkielman tavoitteena oli selvittää suomalaisten nuorten aikuisten näkemyksiä tämän hetkisestä ympäristön tilasta, kuluttajien asenteita ja reaktioita keinolihaa kohtaan sekä sitä, miten terminologian käyttö vaikuttaa muodostettuun mielikuvaan keinolihasta. Tutkielmassa tutkimuskysymyksiä oli kolme: 1) Kuinka suomalaiset nuoret aikuiset kokevat tämänhetkisen ympäristön tilan? 2) Millaisia asenteita ja reaktioita keinoliha herättää suomalaisissa nuorissa aikuisissa? 3) Onko käytetyllä terminolog... VO - IS - SP - OP - KW - keinoliha; lihankorvike; kestävän kehityksen siirtymäteoria; Elintarviketalouden ja kulutuksen opintosuunta; Food Economy and Consumption; Livsmedelsekonomi och konsumtion; Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma; Master's Programme in Food Economy and Consumption; Magisterprogrammet i livsmedelsekonomi och konsumtion N1 - PP - ER -