TY - T1 - Kestävän kulutuksen haasteet ja mahdollistajat alkoholijuomia hankittaessa SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202110123865; http://hdl.handle.net/10138/335201 T3 - A1 - Uusikylä, Lauri A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2021 LA - fin AB - Kulutuksen merkitys ympäristöongelmien aiheuttajana on akateemisessa yhteisössä tiedostettu tosiasia, ja tarve kestävämmille kulutustottumuksille ilmeinen. Tässä Pro Gradussa luodaan katsaus kestävän kulutuksen mahdollistajiin ja haasteisiin elintarvikkeiden ja erityisesti alkoholijuomien kulutuksen kontekstissa. Kestävä kehitys on varsin tunnettu termi, jonka määrittely on kuitenkin epämääräistä ja monitulkintaista. Kuluttajilla voi olla kestävyydestä positiiviset mielleyhtymät, mutta ymmärr... VO - IS - SP - OP - KW - kestävä kehitys; kulutus; kuluttajuus; arvot; arvojen ja valintojen ristiriita; alkoholi; Elintarviketalous ja kulutus; Food Economy and Consumption; Livsmedelsekonomi och konsumtion; Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma; Master's Programme in Food Economy and Consumption; Magisterprogrammet i livsmedelsekonomi och konsumtion N1 - PP - ER -