TY - T1 - Ravitsemusinterventioon osallistuneiden ruokasuhde ja kokemukset digitaalisen ruokapäiväkirjan käytöstä SN - / UR - URN:NBN:fi:hulib-202101221312; http://hdl.handle.net/10138/325058 T3 - A1 - Gluschkoff, Tanja A2 - PB - Helsingin yliopisto Y1 - 2020 LA - fin AB - Digitalisaatio on osa kulttuurinmuutosta, joka voi muuttaa ihmisten suhtautumista ruokaan ja ruokailutapoja. Viime vuosikymmenen aikana erilaisten puhelinsovellusten käyttö on kasvanut niin ihmisten arjessa kuin tieteellisessä tutkimustyössä. Aiemman tutkimuksen mukaan terveyteen ja ravitsemukseen liittyviä puhelinsovelluksia ei kuitenkaan hyödynnetä tai arvioida riittävän monipuolisesti terveyden edistämisen tai tuloksellisuuden näkökulmista. Tässä tutkimuksessa tarkastellaan Helsingin kaup... VO - IS - SP - OP - KW - ruokasuhde; ravitsemus; interventio; mHealth; mobiiliteknologia; eTerveys; ruokapäiväkirja; Ruokakäyttäytyminnen; Food Behaviour; Matbeteende; Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelma; Master's Programme in Human Nutrition and Food Behaviour; Magisterprogrammet i human nutrition och matbeteende N1 - PP - ER -