Pitkäaikaisen säilytyksen sekä emulgaattorin etyleenioksidiketjun pituuden ja emulgaattorimäärän vaikutus emulsiovoiteen stabiilisuuteen

Show full item record



Permalink

http://hdl.handle.net/10138/158798
Title: Pitkäaikaisen säilytyksen sekä emulgaattorin etyleenioksidiketjun pituuden ja emulgaattorimäärän vaikutus emulsiovoiteen stabiilisuuteen
Author: Helenius, Kirsi
Contributor: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Pharmacy
Publisher: University of Helsinki
Date: 1993-05
Number of pages: 115 s., 32 liitettä
URI: http://hdl.handle.net/10138/158798
Thesis level: master's thesis
Subject: Differential Scanning Calorimeter (DSC)
Thermal Gravimetry (TG)
ö/v-emulsiovoiteen stabiilisuus
nestekiderakenne
viskositeetti
Discipline: Pharmacy Technology
Farmasian teknologia
Farmaceutisk teknologi


Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
HeleniusKirsi1993.pdf 110.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record