Heruvan lehmän valkuaisaineen saannin vaikutus rehun syöntiin, kudosvarastojen käyttöön ja maitotuotokseen

Show full item record



Permalink

http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe19991267
Title: Heruvan lehmän valkuaisaineen saannin vaikutus rehun syöntiin, kudosvarastojen käyttöön ja maitotuotokseen
Author: Iirola, Satu
Contributor: University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Animal Science
Publisher: Helsingfors universitet
Date: 1999
URI: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe19991267
http://hdl.handle.net/10138/20780
Thesis level: master's thesis
Discipline: Husdjursnäring
Animal Nutrition
Kotieläinten ravitsemustiede
Rights: This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Publikationen är skyddad av upphovsrätten. Den får läsas och skrivas ut för personligt bruk. Användning i kommersiellt syfte är förbjuden.
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.


Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
tiiviste.pdf 11.46Kb PDF View/Open
heruvanl.pdf 170.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record