Alfasta alkuun : johdatus Uuden testamentin kreikkaan

Show full item recordPermalink

http://hdl.handle.net/10138/319137
Title: Alfasta alkuun : johdatus Uuden testamentin kreikkaan
Author: Kiilunen, Jarmo; Hakola, Raimo
Publisher: Helsingin yliopisto
Date: 2020
ISBN: 978-951-51-5006-6
URI: http://hdl.handle.net/10138/319137
Abstract: Alfasta alkuun on kirjoitettu johdatukseksi Uuden testamentin kreikan opiskeluuun. Kirja esittelee kreikan muoto- ja lauseopin pääpiirteet ja sisältää kieliopin oppimista tukevia käännösharjoituksia. Käytössä on nyt neljäs, kevyesti korjattu ja nyt verkossa vapaasti saatavilla oleva painos. Harjoitukset on laadittu niin, että opiskelija pääsee jo kurssin alkuvaiheissa työskentelemään Uuden testamentin kielimaailmaa kuvastavien kreikankielisten tekstikokonaisuuksien parissa. Tarkoitus on, että opiskelija oppii itse kääntämään apuneuvojen avulla Uuden testamentin alkukielistä tekstiä. Alfasta alkuun on osa Uuden testamentin kreikan monimuoto-oppimisympäristö Kαmua, joka on palkittu Helsingin yliopiston opetusteknologiapalkinnolla (2003) ja opetusministeriön ja Opetushallituksen verkko-opetuksen laatupalkinnolla (2005). Verkossa olevat vuorovaikutteiset harjoitukset tukevat kieliopin ja sanaston opiskelua ja auttavat kirjan käännösharjoitusten tekemistä. Uuden testamentin kreikan oppimisympäristö Kαmu: https://kielet.teol.helsinki.fi/kamu/
Subject (ysa): kreikan kieli
oppikirjat
grekiska
läroböcker
Rights: CC BY-NC-SA 4.0 (Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin). Lisenssi ei koske lainauksia Deutsche Bibelgesellschaftin julkaisemista Novum Testamentum Graecesta ja Septuagintasta.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/


Files in this item

Total number of downloads: Loading...

Files Size Format View
Alfasta alkuun 4. painos.pdf 3.157Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

CC BY-NC-SA 4.0 (Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin). Lisenssi ei koske lainauksia Deutsche Bibelgesellschaftin julkaisemista Novum Testamentum Graecesta ja Septuagintasta. Except where otherwise noted, this item's license is described as CC BY-NC-SA 4.0 (Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin). Lisenssi ei koske lainauksia Deutsche Bibelgesellschaftin julkaisemista Novum Testamentum Graecesta ja Septuagintasta.