Monthly download statistics

The entire DSpace / Asiakasorganisaatiot / Ruokavirasto / Ruokaviraston tutkimuksia - Finnish Food Authority research reports7 / 20238 / 20239 / 202310 / 202311 / 202312 / 20231 / 20242 / 20243 / 20244 / 20245 / 20246 / 2024Total
Assessment of the suitability of Finnish climate for the establishment of Fusarium circinatum Nirenberg & O’Donnell3 3 5 1 3 3 1 1 1 1 3 0 25
Assessment of the suitability of the Finnish climate for Popillia japonica0 0 0 0 0 0 31 16 19 18 34 16 134
Characteristics of Infectious Pancreatic Necrosis in Finland : Epidemiology, genetic characterization and virulence of infectious pancreatic necrosis virus (IPNV) of farmed fish in Finland4 0 0 1 2 1 4 1 7 1 4 1 26
Kaloista ja hevosista saatavien sivutuotteiden hävittämisestä aiheutuvat tautiriskit0 0 0 0 0 0 36 14 20 7 50 17 144
Kalojen ylisiirtojen riskit ja riskinhallinnan kehittäminen0 2 3 0 0 1 2 2 3 2 1 2 18
Kasviravintolisien riskiprofiili5 10 8 1 6 3 5 0 1 4 3 1 47
Kirjallisuustutkimus perunateollisuuden sivuvirtojen lannoitekäytön vaikutuksesta kasvinterveyteen2 2 2 3 1 12 2 5 3 3 0 2 37
Kystikerkoosi naudoissa ja lihantarkastuksen yksinkertaistaminen – riskinarviointi4 2 7 6 2 3 0 3 5 5 37 10 84
Mikrobilääkeresistenssi ja -jäämät nautatilalla - vaikutukset ympäristöön ja terveyteen (NAMI)7 3 4 8 6 2 1 7 1 12 7 4 62
Mycoplasma bovis in cattle : Studies on the transmission and control of infection3 12 8 6 5 11 12 8 9 10 6 15 105
One Arctic - One Health1 1 2 2 3 3 13 5 2 5 3 2 42
Polycyclic aromatic hydrocarbons in foods and their mitigation, food mutagenicity and children’s dietary exposure in Finland12 3 2 0 1 3 1 2 2 1 1 34 62
Risk of avian influenza in poultry in Finland - a risk profile0 0 0 0 0 4 5 5 6 0 4 17 41
Riskinarviointi medium-kypsennettyjen jauhelihapihvien STEC-riskistä0 0 0 0 0 0 7 1 18 26 22 3 77
Riskinarviointi suomalaisten aikuisten altistumisesta elintarvikkeiden ja talousveden raskasmetalleille sekä alumiinille12 5 2 2 9 14 17 5 6 2 1 1 76
Riskinarviointi Suomalaisten lasten altistumisesta elintarvikkeiden polysyklisille aromaattisille hiilivedyille (PAH)0 5 4 1 3 1 3 2 0 1 1 2 23
Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa – terveysriskit ja tiedonpuutteet1 2 3 3 9 3 3 4 8 3 3 1 43
Siipikarjan lintuinfluenssariski Suomessa – riskiprofiili3 7 4 6 0 0 4 5 2 5 4 2 42
Sikojen kansallisen salmonellavalvontaohjelman merkitys0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Suomessa saatavilla olevien lihan ja lihatuotteiden salmonellariskinarviointi0 0 0 0 0 0 35 20 12 30 20 15 132
Tarkennettu arvio tiettyjen elintarvikelisäaineiden saannista4 3 5 2 5 3 2 2 2 1 3 4 36
Turkistarhojen zoonoosit : riskiprofiili4 136 16 8 12 10 9 10 6 12 10 9 242
Viral haemorrhagic septicaemia in Finnish brackish water fish farms : Studies on disease surveillance and epidemiology of viral haemorrhagic septicaemia virus1 2 0 1 1 3 3 0 1 2 1 6 21
Zoonoottiset taudinaiheuttajat tuontikoirissa4 6 1 7 2 1 10 4 5 4 3 3 50
Zoonoses on fur farms – risk profile0 0 12 4 11 11 12 11 11 7 11 35 125